Хотели в Троян: Хотел Виа Траяна 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Via Trayana Hotel, Troyan / Хотел Виа Траяна, Троян

Местоположение: Хотел Виа Траяна се намира в местността Беклемето, на 18 км. от гр. Троян в посока Троянския проход, на около 1 300 м. надм. вис., в непосредствена близост до ски - пистите.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, ресторант (100 места), лятна градина с барбекю (50 места), релакс център с масажи, сауна, джакузи, открит отопляем басейн, рум-сървис, тенис на маса, конферентна зала с 50 места, паркинг.

Настаняване: Хотелът предлага на своите гости настаняване в 10 стандартни стаи, 9 стаи комфорт, 5 апартамента и 1 VIP апартамент. Всички помещения са оборудвани с кабелна телевизия, телефон, интернет, сешоар, тераса, баня с вана/душ.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).