години

Хотели в Албена: Вили Магнолия 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Vili Magnolia, Albena / Оферти за Вили Магнолия, Албена

Местоположение: Вили Магнолия са разположени на спокойно място, сред живописна растителност, в парковата зона на комплекс Албена, на 800 метра от плажната ивица. Отстоят на 2 км. от автогарата и на 40 км. от летище Варна. На разположение на гостите е безплатен транспорт до плажа.

Хотел: Бившите Вили Изток. На разположение на гостите са денонощно обслужване на рецепция, безплатен чадър и 2 шезлонга (на вила) на плажа и на басейна. Ползване на открит басейн и детски басейн (комплекс "Орхидея" или "Магнолия", с раб. време 08:30-18:00ч/ до 19:00ч. в периода 01.07-31.08), основен ресторант с тераса (комплекс "Орхидея" или "Магнолия").

Плаж: Близо трикилометровата плажна ивица на Албена е дългогодишен носител на еко-наградата Син Флаг за безопасно и устойчиво развитие, както и за поддържане на плажа и качеството на водите. Гостите на хотела ползват плаж Нептун, където се предлагат безплатно 1 чадър и два шезлонга (на вила, според наличностите). Възможност за ползване на шалтета срещу заплащане. Работно време на спасителната служба 08:00-18:00ч. (през активен сезон)

Важно: Гостите, настанени във вили Магнолия ползват All Inclusive в комплекс Орхидеи или комплекс Магнолия
Важно: Гостите, настанени във Вили Магнолия на база Само нощувка ползват басейна на хотел Магнолия.
Важно: Гостите, настанени във Вили Магнолия на база Полупансион или All Inclusive ползват басейна на комплекс Орхидеи.

Настаняване: Предлага настаняване в 84 вили, всички с по 2 спални. 69 от вилите имат кухня, 15 вили имат хол Вилите разполагат с две спални, кухня и баня, телефон, сателитна телевизия. Кухните са оборудвани с комбиниран шкаф, хладилник, мивка, 2 котлона, кафе машина, помощен шкаф за посуда, маса и 4 стола.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).