Хотели в Пампорово: Вилно селище Малина 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Malina Village, Pamporovo / Вилно селище Малина, Пампорово

Местоположение: Вилно селище Малина се намира в непосредствена близост до ски пистите в ски курорта Пампорово.

Комплекс: На разположение на гостите са ресторант, ски гардероб, интернет и паркинг.

Настаняване: Селището предлага на своите гости 30 вили (общ капацитет от 120 легла) за целогодишен летен и зимен планински туризъм, оборудвани с телевизор със сателитни програми, минибар, охранителна система, пожароизвестяване и телефон за директно избиране. Всяка вила е разположена на два етажа и включва: на първия етаж - обширен хол, оборудван с кухненски бокс, баня, тоалетна и веранда; на втория етаж - две спални (едната с двойно легло, другата с две отделни единични легла).

 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).