Хотели в Златни Пясъци: Вива Клуб 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Разположение на хотела: в началото на курорта, в близост до "Акваполис" и основния път Варна-Златни пясъци-Албена

В стаите: сателитна телевизия, телефон, климатик, минибар, баня

В хотела: oсновeн ресторант, италиански ресторант, лоби бар, диско клуб, плувен басейн за възрастни и деца, спортно-медицински център, фитнес, турска и финландска сауна, джакузи, масаж, сейф, билярд, тенис на маса, анимация, открит паркинг.

Системата All Inclusive включва: закуска-бюфет с местни продукти, континентална закуска, обяд, следобедна закуска в 15-17 ч. - тестени закускаи и яйца, вечеря в ресторант а-ла-карт или грил на басейна (с предварителна резервация), 2 пъти в седмицата - тематична вечеря, местни алкохолни и безалкохолни напитки до 24.00 ч.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).