Хотели в Свети Влас: Свети Влас - Юг (Saint Vlas South) 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Влас-Юг, Свети Влас / Vlas Yug Hotel, Sveti Vlas / Saint Vlas South Hotel

Местоположение: Комплекс Свети Влас- Юг се намира в южната част на морския курорт Свети Влас, на 500 метра от центъра и само на 250 метра от брега на морето. В близост се намира известното яхтено пристанище - Марина Диневи. В близост до комплекса има и супермаркет.

Хотел: Построен е през 2008г. и се състои от една сграда. На територията на комплекса има рецепция, басейн, детски кът, паркинг, денонощна охрана.

Настаняване: Комплекс Свети Влас- Юг предлага настаняване в студиа и апартаменти, луксозно обзаведени, с климатик, напълно оборудван кухненски бокс (ел. уреди, фурна или микровълнова, котлони, аспиратор), разтегателен диван, кабелна телевизия, баня, балкон.
Студио - едно помещение с кухненски бокс, две единични легла, баня, подходящ за настаняване на до 2 души.
Апартамент с една спалня - кухненски бокс, хол с разтегателен диван, спалня, баня, подходящ за настаняване на до 4 души (2 възрастни + 2 деца или 3 възрастни).
Апартамент с две спални - кухненски бокс, хол с разтегателен диван, две спални, две бани, подходящ за настаняване на до 6 души (4 възрастни + 2 деца или 5 възрастни).

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).