Хотели в Балчик: Бялата лагуна 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

White Lagoon Hotel, Balchik / Хотел Бялата лагуна, Балчик

Местоположение: Ваканционно селище "Бялата лагуна" се намира в близост до Балчик, на 100м. от плажа, в непосредствена близост до новопостроените голф комплекси Lighthouse Golf Resort, Black Sea Rama и Tracian Cliffs и само на 15 км. от природния резерват нос Калиакра. Намира се в тих залив на самия морски бряг, а релефът и богатият природно - ресурсен потенциал на района превръщат "Бялата лагуна" в уникално място за почивка.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, лоби бар, ресторант с тераса, снек бар, бар на плажа, два плувни басейна (25х12м) със слънчева тераса, шезлонги и чадъри, собствен плаж с чадъри, детски басейн, магазин за сувенири и козметика, тенис на маса, билярд, игрище за футбол и баскетбол, игрище за плажен волейбол, две танцови зали с паркетен под, детски клуб.

Настаняване: Хотелът се състои от два корпуса - в парка и до морето. Предлага настаняване в 78 комфортни двойни и тройни стаи, 4 студиа, 20 двустайни апартамента и 21 мезонета. Мезонетите са разположени на 2 етажа, като на първия има 3 легла в една стая, баня с душ кабина и тоалетна, на втория - 3 легла в две стаи и тоалетна. Всички те разполагат с климатик, сателитна телевизия, баня с душ и тераса.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая: мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 1 дете
  • Студио: мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 2 деца

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).