Хотели в Банско: Уинслоу Инфинити 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Winslow Infinity Hotel, Bansko / Уинслоу Инфинити Хотел, Банско

Местоположение: Хотел Уинслоу Инфинити се намира в зимния курорт Банско, на 400 метра от станцията на лифта и на 8 минути от центъра. Има супермаркет на 150м. от хотела.

Хотел: Комплексът се състои от три сгради, изградени в характерния за Банско стил. На разположение на гостите са рецепция, фоайе с лоби бар, ресторант, закрит басейн, сауна, парна баня, джакузи, фитнес, зала за игри, детска площадка, безплатен Wi-Fi интернет, ски гардероб, стая за багаж, вътрешен двор-градина, подземен и надземен паркинг.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в комфортно и модерно обзаведени студиа и апартаменти с една, две или три спални. Всички разполагат с дневна с напълно оборудван кухненски кът (хладилник, микровълнова фурна, котлон, прибори и посуда), телевизор със сателитна телевизия, баня с душ/вана и тераса.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).