Хотели в Велико Търново: Гранд Хотел Янтра 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Grand Hotel Yantra, Veliko Tarnovo / Гранд хотел Янтра, Велико Търново

Местоположение: Гранд Хотел Янтра е разположен в старата столица на България - Велико Търново, на площад Велчова завера. Хотелът работи целогодишно и предлага отлични възможности за отдих и културни развлечения, за провеждане на Вашата бизнес среща, семинар или фирмено тържество. От хотела се разкрива великолепен изглед към крепостта Царевец, архитектурния резерват Арбанаси и Великотърновския университет.

Хотел: Луксозният ресторант Янтра в Гранд Хотел Янтра се състои от 2 зали с 220 места и предлага на своите гости уникален интериор в болярски стил. Тук можете да опитате вкусните гозби както на интернационалната, така и на традиционната българска кухня, и да се насладите на единственото по рода си барбекю, където шишовете се въртят от водно колело. Ресторант Янтра е мястото, откъдето можете да се полюбувате на великолепния изглед към хълма Царевец и аудиовизуалния спектакъл "Звук и светлина".

Настаняване: Гранд Хотел Янтра разполага с 30 двойни стандартни стаи, всяка от които с кабелна телевизия, високоскоростен интернет, мини бар, луксозен санитарен възел - с душ-кабина или вана, сешоар и телефон. Стаите са с две отделни легла или спалня , с възможност за допълнително разтегателно легло за настаняване на трети човек. Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка.

Aпартамент Стандарт - 1 стая и дневна с диван (макс. 2+1 или 3 възрастни)
Апартамент ВИП - 2 стаи и дневна с диван (макс. до 4 възрастни)

 

 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).