Хотели в Боровец: Ястребец 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Yastrebetz, Borovetz / Хотел Ястребец, Боровец

Местоположение: Хотел Ястребец е първият хотел в България част от веригата Small Luxury Hotels of the World. Сгушен е във величествената Рила планина, сред прохладата на борова гора и чист планински въздух и предлага изключително спокойствие и комфорт. Отстои на 100м. от писта Ястребец.

Настаняване: Комплекса предлага 35 стаи, 7 апартамента и Финландско селище с 12 самостоятелни къщички.

Стаите са оборудвани с телевизор, мини бар, интернет, телефон, сейф. Във вилите има тераса, място за паркиране и сауна

Вили: Всяка е двуетажна, изградена от цели дървени греди от финландски бор, с хол и спалня на първи и втори етаж. Всяка от вилите разполага с финландска сауна, плазмен телевизор, мини бар, интернет, телефон, просторна тераса и обособено място за паркиране.

Удобства: На разположение на гостите са ресторант, лоби бар, пиано бар, дискотека, барбекю тераса и зала за закуски; плувен басейн 15м, просторно джакузи, парна баня, лакониум, финландска сауна, леден фонтан, кнайп-пътека, релакс зона, екзотични душове, тераса за освежаване с кристален планински въздух, конферентна зала.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая - Мин. 2 възрастни. Възможност за ползване на допълнително легло.
  • Малък апартамент - Мин. 2 възрастни. Възможност за ползване на разтегателен диван.
  • Голям апартамент - Мин. 2 възрастни. Възможност за ползване на разтегателен диван и едно доп. легло.
  • Финландска вила - Мин. 4 възрастни. Възможност за ползване на едно допълнително легло.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).