Хотели в Пампорово: Замъка (The Castle) 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

The Castle Hotel, Pamporovo - Kompleks Zamuka - Хотел Замъка, Пампорово - оферти за хотели от Александър Тур

Местоположение: Хотелски Комплекс Замъка е разположен само на 10 метра от  широка ски писта, в непосредствена близост до станция Студенец, която е отправна точка за всички лифтове и ски влекове. Наблизо минава главният път Пловдив - Смолян, а центърът на курорта Пампорово е само на 1 км.

Хотел: Комплексът съчетава удобство и комфорт и се състои от две части - Замък 1 и Замък 3. На разположение на гостите са ресторант - 120 места, таверна - 40 места, лоби бар, спортен сентър със сауна, фитнес, солариум, джакузи и масажи. Комплексът разполага още с асансьор, асансьор за автомобили, магазин, ски гардероб, денонощно охраняем паркинг.

Настаняване: Замък 1 и Замък 3 предлагат настаняване в апартаменти с една и две спални, и няколко студия. Всеки апартамент разполага с кухненски бокс, снабден с микровълнова печка или фурна, котлони, аспиратор, хладилник, тостер и електрическа кана, телевизор, DVD, CD, телефон, кабелна телевизия, интернет, душ кабина или вана, самостоятено отопление. Част от апартаментите разполагат и с тераса и камина.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).