Хотели в Велинград: Здравец 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Zdravets, Velingrad - Хотел Здравец, Велинград

Местоположение: Хотел Здравец е разположен в идеалния център на град Велинград, на 500 метра от ж.п. и авто-гарата. Бившият Гранд Хотел Абир.

Хотел: На разположение на гостите са основен ресторант със 130 места, лятна градина - тераса с 60 места, лоби бар (70 места), бар-басейн (70 места), кафе-сладкарница (30 места), многофункционална конферентна зала с пълно техническо оборудване, интернет зала (20 места), СПА център оборудван с фитнес зала, открит и закрит басейн с минерална вода, външно и вътрешно джакузи, сауна, джакузи, парна баня, зала за масажи.

Настаняване: Хотелът разполага със 170 места в 17 единични, 15 двойни стаи стандарт с две отделни легла, 36 двойни стаи лукс, 14 двойни и тройни ВИП стаи, 3 апартамента стандарт, 2 фамилни апартамента, 1 Президентски апартамент и 4 стаи за хора с увреждания. Всички стаи са оборудвани с телевизор, телефон, мини бар, централна климатизация със самостоятелно регулиране и безжичен интернет.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).