Хотели в Рожен: Хотел Златен Рожен 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Zlaten Rozhen Hotel, Rozhen / Хотел Златен Рожен, с. Рожен

Местоположение: Бутиковият хотел Златен Рожен е разположен в непосредствена близост до Роженския манастир, в центъра на село Рожен и на 6км. от град Мелник и на 190км. от София. Районът е известен с мекия си климат, многобройните слънчеви дни и чистия въздух.

Хотел: Разположеният на три нива хотел работи целогодишно. На първото ниво е разположена дегустационна зала, в която се предлага дегустация на вина местно производство, на второто ниво е разположена механа "Златен Рожен" в традиционен възрожденски стил със 130 места, в която се предлага българска кухня и богат асортимент от напитки. На разположение на гостите е и открит паркинг.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 12 луксозни двойни стаи и един апартамент, разположени на третото ниво. Обзаведени в традиционен възрожденски стил, стаите разполагат с кабелна телевизия, телефон и баня. Апартаментът се състои от спалня и дневна и разполага с климатик и сателитна телевизия.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).