Почивка на Сейшелите (Сейшелските острови)

Хотел Augerine Hotel, Махе 2*

Местоположение: Хотелът се намира на плаж Beau Vallon. Туристическият център с многобройни ресторанти и магазини е разположен на няколко минути. Столицата Виктория е на около 5 км., а летище Махе - на около 15 км.

Хотел: Разположен в красива тропическа градина, в която се намират внушителни 400-годишни дървета Такамака. Едно от тези дървета служи като покрив на ресторанта, който е на плажа. Тук гостите могат да се насладят на креолски и интернационални специалитети. Хотелът предлага безплатен интернет.

Срещу допълнително заплащане: многобройни спортове на близкия плаж (водни ски, уиндсърф, каяк, гмуркане и други)

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 15 стаи.

Standard: около 40 кв. м., стаите разполагат с баня с душ, климатик, хладилник, машина за приготвяне на кафе и чай, сейф, балкон или тераса. Всички стаи са с изглед към морето.

Junior Suite около 60 кв. м., като Standard. Стаите са разположени на горен етаж и разполагат с баня с вана, както и с допълнителна тоалетна и балкон. Имат изглед море.Пакет 7 нощувки на база ЗАКУСКА
НАСТАНЯВАНЕ Standard Junior Suite
евро лева евро лева
01.11.19-31.10.2020 1418 2779 1952 3826

Пакетната цена е на ЧОВЕК при двойно настаняване
  • По желание доплащане за вечеря: 168 евро/ 329 лева на възрастен за целия период;
Допълнителна информация
  • Деца до 11г. ползват намаление от посочената пакетна цена. Моля свържете се с нас за оферта!
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »

Оферта № П40

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).