Почивка на Сейшелите (Сейшелските острови)

Хотел La Fontaine Holiday Apartment, Махе 2*

Местоположение: Хотелът се намира на северното крайбрежие в Bel Ombre, на около 5 минути от Beau Vallon - един от най-известните плажове на Махе. Ресторант, бар и магазини са разположени на около 800 метра от хотела. Летище Махе е на около 15 км.

Хотел: Представлява красива и уютна сграда в креолски стил, обградена от планини и тропическа природа. На разположение на гостите са уютен ресторант, където се сервира закуска, плувен басейн, както и фитнес зала.

Срещу допълнително заплащане: интернет, водни спортове на плажа (гмуркане, водни ски и други)

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 31 апартамента.

One Bedroom Apartment:  105 кв. м., светлите и семпли апартаменти разполагат с баня с вана и душ, сешоар, телевизор, радио, телефон, DVD-Player, климатик, вентилатор на тавана, сейф, дневна и трапезария, напълно обзаведена кухня (готварска печка, фурна, тостер, микровълнова), тераса.

Two Bedroom Apartment: 130 кв.м., обзаведена подобно на One Bedroom Apartment, отделна спалня, балкон или тераса с изглед към градината.Пакет 7 нощувки на база НОЩУВКА
НАСТАНЯВАНЕ One Bedroom
Apartment
Two Bedroom
Apartment
евро лева евро лева
01.11.19-31.10.2020 1334 2615 1568 3073

Пакетната цена е на ЧОВЕК при двойно настаняване
 
Допълнителна информация
  • Деца до 11г. ползват намаление от посочената пакетна цена. Моля свържете се с нас за оферта!
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »

Оферта № П40

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).