Почивка на Сейшелите (Сейшелските острови)

Хотел Sun Resort, Махе 3*

Местоположение: Хотелът е разположен на северното крайбрежие, само на 300 метра от плаж Beau Vallon, където има множество ресторанти, малки барове и супермаркети. Летище Махе е на около 15 км.

Хотел: Атмосферата на хотела кара гостите бързо да забравят за грижите на ежедневието си. А-ла-карт ресторантът „Domaine du Soleil“ предлага най-доброто както от креолската, така и от интернационалната кухня. В сърцето на градината е разположен малък басейн, от който гостите могат да се насладят на мечтана гледка към планините. Интернет достъпът е срещу допълнително заплащане.

Срещу допълнително заплащане: водни спортове на плажа

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 20 стаи.

Standard: около 35 кв. м., стаите се обзаведени елегантно с тъмни дървени мебели. Разполагат с баня с душ, сешоар, телевизор, телефон, климатик, сейф, кухненски бокс, хладилник, балкон или тераса, изглед към тропическата градина.

Superior: около 42 кв. м., като Standard, малко по-големи, с допълнителна вана в банята, машина за приготвяне на чай и кафе. В този тип стаи няма кухненски бокс.Пакет 7 нощувки на база ЗАКУСКА
НАСТАНЯВАНЕ Standard Superior
евро лева евро лева
01.06.19-30.06.20 1304 2556 1454 2850
01.07.-31.10.2020 1455 2852 1658 3250

Пакетната цена е на ЧОВЕК при двойно настаняване

Допълнителна информация:
  • Деца до 11 г. ползват намаление от посочената пакетна цена. Моля свържете се с нас за оферта!
  • Важно: Включеният в цената трансфер се осъществява с автобус / бус. По желание и срещу допълнително заплащане възможност за индивидуален трансфер с автомобил или луксозен трансфер.
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »

Оферта № П40

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).