Почивка на Сейшелите (Сейшелските острови)

Хотел The Islander’s Hotel, Пралин 2*

Местоположение: Хотелът се намира на северозападното крайбрежие на острова, само на няколко минути от пясъчния плаж "Anse Kerlan". Летище Praslin е на около 5 км. На 5 минути от хотела има супермаркет.

Хотел: Самостоятелните бунгала са обзаведени в креолски стил. Ресторант "Capricorn" предлага креолски и интернационални ястия. Гостите могат да се насладят на напитки в бара на хотела. Освен това хотелът предлага безплатен интернет достъп.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 12 стаи.

Standard: около 50 кв. м., комфортно и уютно обзаведени с кът за сядане, баня с душ, сешоар, кухня (хладилник, микровълнова, машина за приготвяне на чай и кафе), сейф, вентилатор, тераса и климатик срещу допълнително заплащане.

Superior: около 61 кв. м., като Standard, с по-голяма баня, допълнителна готварска печка в кухнята и по-голяма спалня.Пакет 7 нощувки на база НОЩУВКА
 
НАСТАНЯВАНЕ Standard Superior
евро лева евро лева
16.12.19-30.04.2020 1445 2832 1536 3011
01.05.20-31.07.2020 1380 2705 1458 2858

Пакетната цена е на ЧОВЕК при двойно настаняване

  • По желание доплащане за закуска: 126 евро/247 лева на възрастен за целия период

Допълнителна информация:

  • Ресторантът на хотелът няма да работи в периода 20.12.-03.01.19
  • Деца до 11 г. ползват намаление от посочената пакетна цена. Моля свържете се с нас за оферта!
  • Важно: Включеният в цената трансфер се осъществява с моторна лодка Cat Coco. По желание и срещу доплащане възможност за трансфер с вътрешен полет.
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »

Оферта № П40

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).