Къде ще пътуваме това лято? Нови и завръщащи се нискотарифни маршрути!

13.06.2019г.


Нискотарифните полети до Южната ни съседка вече са с два повече, след като Ryianair вече лети до Ханя на остров Крит и Каламата на Пелопонес.


Лятното разписание на компанията включва 25 маршрута от София, като освен Ханя и Каламата, новите линии са още тези до Единбург, Киев, Милано (Бегамо) и Тел Авив. Полетите ще се осъществяват два пъти седмично. Възстановяват се и полетите до част от дестинации, които бяха спрени през зимния сезон.

През есента пък ще стартира още една линия от столицата ни – до Марсилия, като полетите ще се изпълняват в сряда и неделя.

През юли от Варна вече ще може да се лети изгодно до Париж. Полетът е на друга нискотарифна компания – Wizz Air и ще се осъществява в четвъртък и неделя. От същия месец ще може да се лети и до Берлин, Хамбург, Кьолн, Копенхаген и Ливърпул. От Морската столица също ще се лети до Киев с нискотарифната компания SkyUp, която пуска също и полет до Бургас.

Спрените през зимата полети на Wizz Air до Малага, Неапол, Базел и Лисабон ще бъдат възстановени, като същото важи и за полета на Bulgaria Air до Одеса.