Корпоративни събития и Бизнес мероприятия

Корпоративни събития и Бизнес мероприятия | АЛЕКСАНДЪР ТУР

КОРПОРАТИВНИ СЪБИТИЯ И БИЗНЕС МЕРОПРИЯТИЯ В БЪЛГАРИЯ


БИЗНЕС СРЕЩИ И ОБУЧЕНИЕ


Всяка фирма провежда бизнес срещи и корпоративно обучение под една или друга форма. Корпоративните семинари дават уникална възможност качествено и ефективно да се повиши нивото на професионализъм на служителите. Фирмените тренинги допринасят за развитието на инициативата и мотивацията на сътрудниците, което е залог за успешен бизнес.

Тези бизнес събития изискват добра организация и подходяща атмосфера. Ние можем да Ви ориентираме към място, което ще съответства на поставените цели, и да предложим широка палитра от варианти за настаняване, зали, ресторанти.
 

PR-МЕРОПРИЯТИЯ


Презентациите, пресконференциите, промоциите, събитията от типа тест драйв и демонстрации, както и други мероприятия с представителна или промоционална цел, са един от най-силните методи за въздействие върху потенциални клиенти, парньори, колеги. Те позволяват нагледно да се представи потенциала на фирмата, нейните планове и възможности.

Като правило, повод за провеждането им са различни събития от типа на: представяне на нов продукт, откриване, годишнина, получаване на награда и други.
 

КОРПОРАТИВНИ ТЪРЖЕСТВА


Чествания на годишнини, различни празници, юбилеи, партита, рожден ден на фирмата, рожден ден на директора - всички тези събития могат да се превърнат в повод за провеждане на весело и незабравимо фирмено мероприятие.

Всеки поне веднъж е участвал в организацията на някакъв празник и е искал той да бъде оригинален и запомнящ се. Това е свързано с немалко грижи - да се създаде концепция за провеждане на тържеството, да се напише сценарий, да се помисли за развлекателната програма, да се аранжира залата или ресторанта, да се поканят водещ, артисти, музиканти, да се организира фото и видеозаснемане и множество други детайли.

Ние можем да Ви отменим като поемем всички тези организационни и подготвителни действия свързани с провеждането на Вашето тържество.