Купа Дейвис в Испания

29.03.2012г.

Купа Дейвис - Испания срещу Австрия
от 6 до 8 април 2012


 

САМО В МАРИНА Д'ОР,
НАСТАНЕТЕ СЕ НА САМОТО ИГРИЩЕ!

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА КУПАТА ДЕЙВИС
24 ЧАСА:
ЗОНА HOSPITALITY, ТЕМАТИЗИРАНИ ШАТРИ... 

Най-добрият тенис в света и пълен СПА релакс: Ваканционното селище Марина д'ОР - градът на отдиха, най-големият туристически комплекс в област Валенсия.

 

 

Повече за Марина д'Ор: Разположен е в Оропеса дел Мар, на брега на Кастельон, на 90 км. от летището на Валенсия. Освен с настаняването в новопостроени хотели и напълно оборудвани апартаменти, тук гостите могат да открият и най-големия Научен Балнеоложки курорт с морска вода в Европа и цял свят.
 

Уникалният СПА център на комплекса предлага над 3000 кв.м. морска повърхност с термален басейн, джакузита, hot tubes, душове, басейн, в който не се потъва, хелиотерапия, потоци срещу течението. В непосредствена близост до СПА центъра се намира Медицински и естетически център, специализиран в здравето и красотата.
 

Комплексът е и истински рай за децата, гарантиращ радост и забавление за цялото семейство с многобройни дейности за всички. Свят Фантазия ще зарадва най-малките с разнообразни атракции като въртележка, американска пързалка, четириизмерно кино, лодки по водата, блъскащи се колички, скоростни дънери, миникартове и много още. Парк Авантюра д'Ор постига перфектната комбинация между природа и приключение на площ от 12000 кв.м. и поставя на изпитание най-храбрите с лудия диск, бързеите, свободното падане, голямата пързалка, автомобилната писта, стената за катерене... Плажът, Светът на малчуганите, Мини клубът, Градините, зоните за детски игри, спортната зона и морската зона представляват неповторима обстановка за наслада на малки и големи.

 

Повече информация за Купа Дейвис 6-8 април 2012

 

или на 02 / 983 33 22 и outgoing@alexandertour.com