No Name оферти и комбинирани пакети

12.07.2011г.

Новата мода в туризма:
Оферти No Name - Хотел Без Име или комбинирани пакети Море-Планина и други

 

В последните няколко години много хотели от големите хотелиерски вериги въведоха и в България оферти от типа No Name или "хотел без име". При тези промоционални оферти туристът заплаща обикновено около 15-20% по-ниска цена от стандартната и може да избере категорията на хотела, в който да почива, а името на конкретния хотел се разбира няколко дни преди самото пътуване. Отстъпката от цените се дължи на това, че хотелиерът по-лесно запълва незаетите си стаи в различни хотели в последен момент.
 

В момента такава промоционална оферта на изгодна цена се предлага за хотелите в комплекс Гранд Хотел Варна.
 

Друга тенденция е и увеличаващото се предлагане на т.нар. комбинирани пакети за почивки на море и планина, в морски и СПА курорт и други. Подобни предложения присъстваха на българския пазар и през изминалите години, но вече навлизат във все по-разнообразни ценови категории и видове туризъм. Ползата за туристите тук е двустранна: от една страна - по-голямото разнообразие на ваканцията чрез възможнастта за комбиниране на различни видове почивка в рамките на една отпуска и от друга - по-ниската крайна цена на пакета чрез комбинирането на два или повече хотела от една верига или на такива, работещи в рамкине на общо споразумение.

В момента такава промоционална оферта на изгодна цена се предлага за хотелите от веригата Лион, която комбинира лятна почивка на море - в Слънчев бряг и на планина - в Боровец.

 

Повече информация за подобни оферти и промоции можете да получите на 02/983 33 22 или на нашия сайт за хотели в България.