Нова Година 2021 - оферти

 

към > КОЛЕДА

Нова Година 2021 - оферти за почивки и екскурзии

Дори само мисълта за настъпването на Коледните и Новогодишни празници често поражда асоциации за пътешествие и безкрайно празнично и изпълнено с положителни емоции събитие. Подарете си незабравимо пътуване за КОЛЕДА и НОВА ГОДИНА – екскурзия или почивка за зимните почивните дни. Туристическа агенция Александър Тур предлага разнообразни оферти за кратка или дълга ваканция, както в България така и в чужбина. За Нова Година 2021 при нас ще откриете много предложения за пътуване – нашето специално предложение за екскурзия в Израел и Йордания, както и почивка в България, ваканция до далечни екзотични дестинации; екскурзии до празнично украсените европейски градове и популярните коледни базари в Европа, ски почивки, круизи и круизни пътешествия…

Нова Година 2021 в БЪЛГАРИЯ

Нова Година - оферти за хотели в България

В България за Нова Година – оферти за почивка, хотели в зимни и ски курорти, градски хотели с новогодишна вечеря с програма и новогодишни партита, СПА хотели с пакети за Коледните и Новогодишни празници, почивка на All Inclusive. Разгледайте нашите изгодни предложения за почивните празнични дни с отстъпки за ранни записвания и промоции.

Нова Година 2021 в ЧУЖБИНА

Нова Година - оферти за почивки и екскурзии в чужбина

В чужбина за Нова Година – оферти за почивки и екскурзии. Разгледайте нашите изгодни предложения за пътуване за Новогодишните празници и почивни дни. Резервирайте пътуване за вашата зимна ваканция – ски почивки и хотели в чужбина, екскурзии с автобус, самолет или собствен транспорт, Нова Година – екзотика и плаж, пакети с отстъпки за ранни записвания.

Нова Година 2021 на КРУИЗ

Нова Година - оферти за новогодишни круизи

Круизи за Нова Година – оферти за новогодишни круизи на достъпни цени и голямо разнообразие от маршрути. Посрещане на Новата Година на борда на луксозен плаващ курорт с Новогодишна Гала вечеря и много забавления. Разгледайте нашите предложения за почивните празнични дни – новогодишен круиз в Средиземно море, круиз в Дубай и др.

 

Нова Година - оферти с ПРОМОЦИИ и отстъпкиНова Година – ПРОМОЦИИ и отстъпки

Възползвайте се от нашите оферти с отстъпки за Нова Година. Резервирайте отрано вашата ваканция за Новогодишните празници и така ще можете да се възползвате от отстъпките за ранни записвания . Ако резервирате в последен момент – свържете се с нас на 02/983 33 22, за да получите информация относно актуалните промоции и last minute оферти за Нова Година… или разгледайте нашите оферти за Почивки, Екскурзии, Хотели в България и Круизи.

ИДЕИ за Нова Година от Александър ТурИДЕИ за Нова Година

За онези от Вас, които търсят интересни идеи за Нова Година , екипът на Александър Тур е подготвил много предложения за пътешествия и почивка за Новогодишните празници – в България, в чужбина и на круиз … Разгледайте и нашия БЛОГ , в който ще откриете интересна информация за това “Как празнуват Нова Година по света”, “Къде да посрещнете Нова Година на топло и екзотично място”, както и много идеи за вашия новогодишен подарък, новогодишна трапеза и др.

 

Идеи за ПОДАРЪК за Нова Година от Александър ТурПОДАРЪК за Нова Година

Най-оригинален подарък е незабравимият подарък. Зарадвайте вашите близки и приятели с пътешествие по случай Новогодишните празници. Александър Тур предлага възможност да закупите Ваучер – подарък за Нова Година – за почивка, екскурзия, хотел, самолетен билет или за определена стойност. Нашите подаръчни ваучери са с оригинален дизайн, могат да бъдат опаковани луксозно и да съдържат вашите персонални Новогодишни пожелания. Научете повече…

ПОЧИВНИ ДНИ за Нова ГодинаПОЧИВНИ ДНИ за Нова Година

Официалните неработни дни по случай Коледните и Новогодишни празници през 2020 година ще бъдат на 24, 25 и 28 декември (четвъртък, петък и понеделник) за Коледа и 01 януари 2021 (петък) за Нова Година.

Идея: на цената на 3 дни отпуск - за датите 29, 30, 31 декември 2020, получавате дълга почивка от 11 дни в периода от 24.12.20120 до 03.01.2021г..