Оферти Златна възраст 55+


Ако сте на възраст над 55 години или искате да зарадвате свои възрастни близки и роднини с пътуване, в тази категория ще откриете нашите предложения за почивка и екскурзия ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+ и приятели!
 

 

За кого са предназначени т. нар. оферти ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+


Офертите ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+ са предназначени или са определени като подходящи за хора в активна зряла възраст над 55 години, пенсионери, хора в трета възраст. Независимо от това, освен в изричните случаи, в които е посочено възрастово ограничение или допълнително условие, по програмите могат да пътуват хора от всяка възраст.

Офертите ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+ могат да бъдат почивки, екскурзии, хотелско настаняване или круизи, могат да бъдат както индивидуални, така и групови. Именно офертите с група и водач са най-предпочитан начин за пътуване от нашите клиенти в ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+, защото им дават възможност да се срещнат с хора от тяхната възрастова група, с които пътуването е по-приятно, да създадат нови приятелства и трайни отношения.

Какво представляват т. нар. оферти ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+


Това което отличава офертите ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+ от стандартните предложения са:

  1. Съобразеността на програмите с възрастовите изисквания за комфорт при пътуването. Специално изготвени маршрути (задължително с чартър или с редовен полет, но по възможност без прекачване), комфортни хотели с подходяща локация и удобна база на изхранване (полупансион, пълен пансион или all inclusive), екскурзионна програма (със съобразен маршрут и натовареност), възможност за пътуване с група със сходни интереси и не на последно място - водач на български език, които се грижи клиентите да пътуват без притеснения.
  2. Предвидимата цена, която дава възможност на клиентите много лесно да преценят и заплатят предварително всички разходи по пътуването. Тези оферти обикновено включват в цената си всички компоненти на пътуването като транспорт с всички транспортни такси, хотелско настаняване с минимум две хранения на ден, в повечето случаи и с включено определено количество напитки, застраховка за възрастни над 55 години, водач, дори и екскурзии.
  3. Сезонът на пътуване. Програмите за тази възрастова група се провеждат в началото или в края на сезона, когато климатичните условия са по-меки, отличават се с ниска натовареност на пътуването и с подобаващия стил, който да осигури комфорта на нашите клиенти.

Преференциална ли е цената на т.нар. оферти ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+


Екскурзиите и почивките с група ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+ обикновено са масов продукт, с повече от една дата на отпътуване, с включени повече услуги, което позволява договарянето на изгодни пакетни цени с превозвачи и хотелиери.

Офертите ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+ могат да включват и отстъпки или други преференции при пътуване на хора на възраст 55+ , като в тези случаи условието за минимална възраст е изрично посочено към всеки пакет.

В почти всички дестинации за почивка могат да бъдат оферирани хотели, предлагащи намаления или преференциални условия за пенсионери и хора над 55 години. Това важи и за почивка ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+ в България, като все повече хотели предлагат пакети от този тип, в нисък или междинен сезон, на изгодни цени и в същото време при подходящи климатични условия в летните и зимните курорти като Банско, Пампорово, Боровец, Албена, Приморско, Несебър, Созопол и други. Освен отстъпки, тези пакети могат да предоставят и други предимства при настаняване на възрастни двойки и техните придружители. Една от офертите, които се радват на голям интерес, е "Баба, дядо и внуче".

Кои дестинации включват т.нар. оферти ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+


Сред най-търсените и предпочитани дестинации за ваканция ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+ са Испания, Италия, Португалия, Гърция, Дубай, Мароко и България. Освен тях, Александър Тур може да предостави оферти за индивидуална почивка и пътуване за много други дестинации - моля консултирайте се с наш агент.