Пътуване 2012 - с любезното участие на Александър Тур

21.01.2013г.
Конкурс на poblizo.com с подкрепата на Александър Тур
 

В конкурсът на популярния сайт за пътеписи за пътувания през 2012, в който пътешествениците могат да разкажат за своите преживявания по различни части на света, най-харесвани от аудиторията разкази са пътеписите на Валентин Дрехарски за Грузия и Иран.

Победителят  спечели читателската  аудитория със своите интересни и преживяни от първа ръка пътувания из мюсюлмански Иран, които разкриха страната пред погледа на още много други българи така, че предадените впечатления да се почувстват лично.

Валентин Дрехарски бе награден от туристическа агенция АЛЕКСАНДЪР ТУР с две нощувки за двама със закуски в петзвездния СТРИМОН КЛУБ в Кюстендил. Уикендът за двама е наградата на участника в конкурса, заслужено да отпочине в лукс и удобствата на известния СПА хотел в Кюстендил.

Стримон Клуб е луксозен СПА хотел, разположен сред  свежеста и красивата природа на Кюстендил с красивата Осоговска планина. Хотелът е известен не само със своите СПА процедури, но и с отличната си кухня и гостоприемство - ресторантите на хотела са прочути със своите здравословни и диетични менюта, които в комбинация с един от най-модерните СПА центрове, предлагащ разнообразие от програми за релаксация, профилактика и лечение правят мястото луксозен санаториум за почивка.