Победители в конкурса "На оствор Мадейра през май"

10.07.2012г.

Скъпи приятели,

Приключи фотоконкурсът ни
"НА ОСТРОВ МАДЕЙРА ПРЕЗ МАЙ".

Получихме много и незабравими фотоси, които сериозно биха затруднили всяко жури, но този път, кой е победителят решавате вие.

В резултат от гласуването ви за снимка-фаворит на фейсбук страницата на Александър Тур, победителите, които събраха най-много гласове са:

Виолета Пенева - категория УЛОВЕН МИГ (с 286 гласа)
   Наградата е уикенд за двама в СПА Хотел Белчин Гардън -
   с. Белчин Баня

Малина Атанасова - категория ПЕЙЗАЖ (с 44 гласа)
   Наградата е уикенд за двама в СПА хотел Стримон Спа Клуб -
   гр. Кюстендил


Наградите за конкурса са осигурени с любезното съдействие на:

Хотел Стримон Спа Клуб - Кюстендил - луксозният СПА хотел е разположен в централната част на град Кюстендил и е едно от най-търсените места за отмора и почивка. Удобствата в новопостроения хотел са многобройни, а великолепната природа и прочутите минерални води на Кюстендил са гаранция за вашето приятно прекарване. Хотел Стримон СПА Клуб може да се похвали с най-модернитя СПА център в района, предлагащ разнообразие от програми за релаксация.

Хотел Белчин Гардън e малък китен оазис, разположен в живописната долина между планините Рила, Верила, Витоша и Плана планина в курортния комплекс Белчин бани, на 55км. от София. СПА центърът на хотела предлага релакс и почивка в 4 басейна с минерална вода, уютен лоби бар, ресторант, бар басейн, фито бар и нощен клуб. В тази малка планинска перла, скрита в "белите дробове" на планината, ще отдъхнете от шума и напрежението на големия град сред отлични удобства.


Периодът за ползване на наградите е от 13.07 до 26.08.2012


ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!

Екипът на Александър Тур връчва награди за цялостно участие и оригинален поглед към остров Мадейра на следните участници в конкурса:


Анелия Стоянова - книгата "География на блаженството"
Данаил Тафров - книгата "Мечтаните туристически пътувания"
Малина Атанасова - книгата "Мечтаните туристически пътувания"

За получаване на наградите, моля свържете се с офиса на Александър Тур всеки делничен ден в работното време на агенцията - от понеделник до петък от 9 до 19ч. и събота от 10 до 14ч.

Екипът на Александър Тур