години

Двуседмичен круиз Куба, Белиз и Мексико

с включен полет от Франкфурт
Вид транспорт:
Круиз

Маршрут:
Франкфурт - Хавана - Монтего Бей - Джорджтаун - Козумел - Хавана - Белиз - Роатан - Коста Мая - Козумел - Хавана - Франкфурт

Продължителност:
16 дни / 14 нощувки / 1 нощен полет
Информация:
Кораб: MSC ARMONIA
Пристанище: Хавана, Куба
Отплаване: вторник, декември-март
Специална оферта:
включен самолетен билет Франкфурт - Хавана
Цена от:
4437 лв.
  • Програма

Двуседмичен круиз Куба, Белиз и Мексико с полет от Франкфурт

 
Оферта № П121

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).