години

Екскурзия и почивка на остров Бали

Вид транспорт:
Самолет

Маршрут:
София-Доха-Денпасар-Доха-София

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки / 2 нощни полета
Информация:
самолетна програма с група
ОЧАКВАЙТЕ НОВА ДАТА
ПО ЗАПИТВАНЕ
 • Програма

 • Цени

 • Условия

ПЪРВИ ДЕН: ПОЛЕТ
Полет София-Доха с АК Qatar Airways. Излита в 22:45ч.
ВТОРИ ДЕН: ДЕНПАСАР
Каца в Доха в 04:35ч. Полет Доха-Денпасар. Излита в 08:15ч. Каца в Денпасар в 23:15ч. Митническите формалности отнемат около 1 час. Посрещане, трансфер до хотела и настаняване в Ayodya Resort Bali 5* в стаи категория Deluxe за 7 нощувки база закуска.
ТРЕТИ ДЕН: БЕДУГУЛ И ТАНАХ ЛОТ | вкл. ОБЯД
Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд до Бедугул и Танах Лот
Начало: 10:00 ч. Продължителност: около 10 часа;
Отправяме се към Менгви и посещаваме храма Пура Таман Аюн, известен с огромните си порти и кули. Продължаваме към Бедугул - планински курорт и езерото Братан, намиращо се в кратера на отдавна угасналия вулкан Гунунг Катур. Това езеро е жизнено важно за околните ферми и местните боготворят езерната богиня Деви Дану в храма Пура Улун Дану Братан, построен на бреговете на езерото, един от най-живописните храмове в Бали. Продължаваме към селцето Жатилуви /ЮНЕСКО/ и оризените тераси, където ще научите много за земеделието, социалната система и бита на острова. Обяд в битов индонезийски ресторант. Продължаваме към храма Пура Лухур Танах Лот, един от най-известните и енигматични храмове на Бали, построен на скала в морето и свързан със светеца-монах Нирарта. След като се насладим на уникалния залез над Танах Лот, трансфер до хотела. Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН: ИЗТОЧЕН БАЛИ - БЕСАКИ И КИНТАМАНИ | вкл. ОБЯД
Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд до Източен Бали - Бесаки и Кинтамани
Начало:10:00ч. Продължителност: около 10 часа;
Пътуваме през Източната част на остров Бали, в подножието на най-високия и свят вулкан в Бали - планината Агунг (3142м.), изригнал последно преди 40 години. Посещаваме най-свещения хиндуистки храм на острова - Пура Бесаки, наричан още "Храмът Майка", съграден на един от вулканичните склонове, огромният храмов комплекс се състои от различни религиозни сгради, храмове и пагоди, най-големият от които е Пура Пенатаран Агунг. Виещи се през планините пътеки ни отвеждат до Кинтамани във вулканичната област Батур - геологичен парк с множество малки вулкани, един от които е Батур - активен вулкан, разположен в езеро, което от своя страна се намира в друг огромен вулканичен кратер. Обяд в битов индонезийски ресторант. Следващата ни спирка е в Гунунг Кави - комплекс от древни отшелнически килии, изсечени в скалите, и пещерни храмове, всеки един от които е гробница на член от кралската династия. Преди да се върнем в хотела се спираме за кратка почивка в селище на приложните занаяти, известно с уникалните си дърворезби. Изкуството на дърворезбата някога е било достъпно само за кастата на брамините, дарени с таланта си от боговете. Забележка: Препоръчваме в храма Бесаки да се носи за обличане саронг. Връщане в хотела. Нощувка.
ПЕТИ ДЕН: УЛУВАТУ И УБУД | вкл. ВЕЧЕРЯ
Закуска. Целодневна екскурзия с включена вечеря до Улувату и Убуд
Начало:10:00ч. Продължителност: около 10 часа
Този ден ще посетим живописно разположения храм Пура Лухур Улувату - едно от 6-те светилища на Бали. Продължаваме към Убуд като по път минаваме през Свещената гора на маймуните, където ще имате близки срещи с дългоопашати макаци. Посещаваме храма Паданг Тегал Пура Далем и музея Пури Лукисан, където ще видите изключителни балинезийски картини и дърворезби. В Убуд ще разгледаме Кралския дворец и ще имаме свободно време на Пазара на занаятите и приложното изкуство, където ще имаме възможност да изпробваме търговските си умения за пазарене или да се поразходим из галериите и старинните улички. Вечерта - посещение на фолклорно шоу Балинезийски традиционни танци с включена вечеря. Нощувка.
ШЕСТИ ДЕН: ДЕНПАСАР
Закуска. Свободно време за плаж или разходки. Нощувка.
СЕДМИ ДЕН: ДЕНПАСАР
Закуска. Свободно време за плаж или разходки. Нощувка.
ОСМИ ДЕН: ДЕНПАСАР
Закуска. Ранен трансфер до летището за полет Денпасар-Доха-София с АК Qatar Airways. Излита в 09:35ч. Каца в Доха в 15:00ч. Излита от Доха в 16:05ч. Каца в София в 20:25ч.
НАСТАНЯВАНЕ ПАКЕТНИ ЦЕНИ
евро лева
Възрастен в двойна стая 1498 2936
Възрастен в единична стая 1898 3720
Трети възрастен в стая с 2 възрастни ПО ЗАПИТВАНЕ
ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 12 ДУШИ

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
 • Самолетни билети за международни полети София-Доха-Денпасар на АК Qatar Airways, с включени летищни такси по международните полети.
 • Всички трансфери, описани по програмата, с частен климатизиран микробус
 • 6 нощувки със закуски в хотел Ayodya Resort Bali 5*
 • Целодневна екскурзия с включен обяд до Източен Бали-Бесаки и Кинтамани
 • Целодневна екскурзия с включен обяд до Бедугул и Танах Лот
 • Целодневна екскурзия с включена вечеря до Улувату и Убуд
 • Всички турове и обиколки, описани по програма - с частни бусове, с местен екскурзовод на руски език;
 • Входни такси за посещаваните обекти по програмата;
 • Медицинска застраховка за покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец за периода на цялото пътуване
 • Застраховка "Отговорност на туроператора"
ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Доплащане за полупансион (6 вечери) - 356 USD/582 лв. за възрастен и 218 USD/357 лв. за дете;
 • Доплащане за пълен пансион (6 обяда и 6 вечери) - 446 USD/729 лв. за възрастен и 278 USD/456 лв. за дете;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - виж Важно! в края на офертата
 • Разходи от личен характер - напитки, телефони и всичко друго, което не е обозначено в "Пакетната цена включва"
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на приключване на пътуването
 • За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
 • Аванс в размер на 750 евро/1470 лева на човек, копия на паспортите на всички пътуващи, сключване на договор
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
 • Пакетната цена е калкулирана при курс 1 USD = 1, 65 лева. При повишаване курса на долара с повече от 1,70 лева за 1 USD, пакетната цена подлежи на прекалкулиране;
 • Туроператорът си запазва правото на промяна на указаните хотели с други от същата или по-висока категория; Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория, не се счита за значителна промяна на програмата и не е предпоставка за отказване от пътуването от страна на потребителя;
 • Последователността на посещаваните обекти в туровете по програмата подлежи на доуточнение във връзка с оптималното им осъществяване при обективна промяна на часовете на полетите и атмосферните условия.
 • При повишаване стойността на летищните такси към датата на издаване на самолетните билети, разликата се добавя към пакетната цена.
 • Няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване по програмата.
 • При пътуване на семейство с деца под 12г. - децата ползват намаление от цената на хотелското настаняване. Намалението подлежи на доуточнение.
 • Валута: 1 EUR = 15,843 IDR; 1 USD = 13,258 IDR (към 18.09.2017)
 • Часово време: България - 12:00ч., Индонезия - 18:00ч.
Оферта № П77

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).