години

Почивка на остров Санторини - 3 нощувки - септември

Вид транспорт:
Самолет

Маршрут:
София – Санторини – София

Продължителност:
4 дни / 3 нощувки
Информация:
чартърна почивка с група
 • Програма

 • Цени

 • Условия

 • Допълнителни екскурзии

ПЪРВИ ДЕН:
Изпращане на летище София от представител на фирмата за чартърен полет до Санторини. След кацане на летището посрещане от представител на фирмата-партньор за трансфер до избрания хотел. Информационна среща за допълнителни мероприятия и екскурзии, към които можете да се присъедините на място срещу допълнително заплащане. Нощувка.
ВТОРИ ДЕН:
Свободно време за почивка, самостоятелни или организирани разходки, за да се насладите на очарованието на остров Санторини. По желание - обиколка на Калдерата с лодка. Ще разгледате вулкана, ще се запознаете с вулканичното минало на Санторини, ще можете да поплувате в термални води и ще имате свободно време на остров Тирасия.
ТРЕТИ ДЕН:
Свободно време за почивка, самостоятелни или организирани разходки, за да се насладите на очарованието на остров Санторини. По желание - посещение на град Пиргос, построен на върха на хълм с невероятна панорамна гледка към острова, и да посрещнете един от най-красивите залези в типичното селище Ия .
ЧЕТВЪРТИ ДЕН:
Освобождаване на стаите до 12:00ч. или според правилата на съотвтния хотел. Oрганизиран трансфер от Вашия хотел до летището в Санторини за полет до София. Завръщане в България.
ПАКЕТНА ЦЕНА: Моля разгледайте предложените хотели под офертата.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ЛЕВА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 60 ДУШИ!

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
 • Изпращане на летище София от представител на фирмата
 • Самолетен билет за чартърен полет София – Санторини – София с включени летищни такси в размер на 90 евро на човек
 • Посрещане на летище Санторини от представител на фирмата-партньор
 • Трансфер: летище-хотел-летище.
 • Настаняване за 3 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел
 • Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец
ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Допълнителни екскурзии
 • Горивна такса -поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - виж Важно! в края на офертата.
 • Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 4 евро за 4 дни.
 • Такса престой в Гърция ( от 01.01.2018г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!).
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Лична карта или международен паспорт с валидност мин. 6 месеца от датата на връщане.
 • За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
 • Цените са валидни при минимум 60 пътуващи
 • Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България 15дни преди датата на заминаване. Провеждат се на руски език.
 • Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
  Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана до 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
 • Програмата може да претърпи промени. Възможно е разместване на екскурзиите ден по ден.
 • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване по програмата.
Залез в Ия
Цена: 35 евро на възрастен и 18 евро за деца от 2-11.99 год.
Екскурзията включва: транспорт и екскурзоводско обслужване на руски език

Екскурзията ще Ви заведе до най-старата църква на острова Панагия Епископи, построена по време на владението на император Алексий Комнин (11 в.). След това ще посетите Меса Гония и Пиргос, традиционно селище с цикладска архитектура, византийски църкви и останки от венециански замък. По пътя за Ия ще спрете в Имеровигли, за да се насладите на прекрасната гледка към Калдерата. Ия ще Ви вдъхнови и очарова с красивия си пейзаж и великолепния пурпурен залез над морето. Връщане около 30 минути след залеза.

Разходка до Калдерата
Цена: 43 евро на възрастен и 22 евро за деца от 2-11.99 год.
Цената включва: трансфер до корабчето и обратно, и екскурзоводско обслужване на английски или руски език на корабчето
Цената не включва: 2 евро такса вход за вулкана; яздене на магарета Не забравяйте: бански, кърпа, слънцезащитен крем, удобни обувки за изкачването на вулкана

С автобус ще се отправите към новото пристанище Атиниос, откъдето ще се качите на корабче за да стигнете до вулканичния остров Неа Камени. Ще се изкачите по каменист и стръмен път до кратерите на все още активния вулкан. Следващото спиране на корабчето е на втория остров от лава Палеа Камени, където се намират горещите извори, в които ще имате възможност да плувате. След това ще отплавате към остров Тирасия. Там може да се насладите на слъцето и плажа или да посетите традиционнното селище Манолас, до което ще стигнете поклащайки се на гърба на магарета. След около 2 часа корабчето ще се отправи обратно и ще имате възможност да направите страхотни снимки на уникалните скали на Калдерата. Връщане около: 18:00.

Забележка: Моля, имайте предвид, че до определени хотели в Санторини не може да се достигне с автобус!!!
Оферта № П284

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).