Почивка в Закинтос

- чартърен полет от София
Вид транспорт:
Самолет

Маршрут:
София - о-в Закинтос - София

Продължителност:
8 дни / 7 нощувки
Информация:
самолетна почивка с директен чартърен полет
Дата на отпътуване:24.08, 31.08, 07.09, 14.09, 21.09
Цена от:
702.14 лв.
 • Програма

 • Цени

 • Условия

ПЪРВИ ДЕН:
Среща на летище София с представител на туроператора и изпращане на групата с полет от София до Закинтос. Посрещане от фирмата-партньор на о. Закинтос. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Следва информационна среща за заявяване на опционални мероприятия и екскурзии, към които можете да се присъедините на място (заплащат се допълнително). Нощувка.
ВТОРИ - ТРЕТИ ДЕН:
Свободно време за пълноценна почивка и самостоятелни разходки и забавления. Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН:
По желание - целодневна екскурзия „Обиколка на острова”. Интересна екскурзия за опознаване на очарователните кътчета на острова. Посещение на най-голямата винарна, запознаване със старата и новата школа за производство на вино и възмжнжст за дегустация и покукпка на вино за спомен. Следва пристанището Porto Vromi,  прехвърляне на лодки и  разглеждане на известните "Сини Скали". Екскурзията продължава през планинските селца и се стига до тераса със спираща дъха гледка на корабокрущение - запазена марка на Закинтос. Посещение на малкото селище Anafonitria и манастира Св.Дионисий - закрилник на острова. Стоп за обяд в таверна/обяда не е включен в цената/. Следваща спирка е традиционно селище, за да се опита местното производство на жителите и за закупуване на зехтин и мед за спомен. Завръщане в хотела. Нощувка.
ПЕТИ ДЕН:
Свободно време за пълноценна почивка и възможност за разходка до основния град Закинтос. Нощувка.
ШЕСТИ ДЕН:
По-желание - Круиз около острова  до най-интересните и красиви заливи, които някога сте виждали. Пълна обиколка, която следва крайбрежната ивици на Закинтос и спирки за да направите снимки и да поплувате и в кристалните води.  Връщане в хотела около 18-19ч. Нощувка.
СЕДМИ ДЕН:
Свободно време за пълноценна почивка или по желание - допълнителната полудневна екскурзия „В търсене на костенурки Карета”. С лодка до към острова на костенурките и оживено търсене на защитените костенурки. Нощувка.
ОСМИ ДЕН:
Освобождаване на хотела, свободно време и подготовка за организиран трансфер до летището в Закинтос за полет до София. Завръщане в България.

Забележка: Възможни са промени в програмата и последователността на провеждане на допълнителните мероприятия по дни.



 
ПАКЕТНА ЦЕНА: Моля разгледайте предложените хотели под офертата.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ЛЕВА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 60 ДУШИ

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
 • Самолетен билет за чартърен полет София – Закинтос – София с включени летищни такси 90 Евро на възрастен/дете.
 • Посрещане на летище Закинтос от представител на фирмата-партньор
 • Трансфер: летище-хотел-летище.
 • Настаняване за 7 нощувки според избраната от Вас система.
 • Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.
ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Допълнителни екскурзии.
 • Входни такси.
 • Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - виж Важно! в края на офертата.
 • Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.
 • Такса престой в Гърция ( от 01.01.2018г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!).


 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Лична карта или международен паспорт с валидност мин. 6 месеца от датата на връщане.
 • За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
 • Цените са валидни при минимум 60 пътуващи
 • Допълнителните екскурзии се заявяват на място!
 • Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
  Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана до 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
 • Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение!Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
 • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване по програмата.
 • Часово време: България 12 ч.; Гърция 12 ч.

 
Предлагани хотели към програмата
Оферта № П282

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).