ПОЧИВКА ВЪВ ВИЕТНАМ – ХОЙ АН С ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗЛАТНИЯ МОСТ

Вид транспорт:
Самолет

Маршрут:
София - Доха - Да Нанг - Хой Ан - Да Нанг - Доха - София

Продължителност:
12 дни/ 9 нощувки/ 2 нощни полета
Информация:
самолетна почивка с група
Дата на отпътуване: 27.03.
Потвърдена група
Специална оферта:
Цени до 10.02 или до изчерпване на местата:
Цена от:
3163 лв.
 • Програма

 • Цени

 • Условия

ПОЧИВКА ВЪВ ВИЕТНАМ – ХОЙ АН С ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗЛАТНИЯ МОСТ

Маршрут:
София - Доха - Да Нанг - Хой Ан - Да Нанг - Доха - София

Период на пътуването:
 27.03. - 07.04.2020г.

12 дни/ 9 нощувки/ 2 нощни полета
самолетна почивка с група
ПЪРВИ ДЕН: 27.03.2020    София-Доха
Полет София - Доха на Air Qatar, излита в 22.40, каца в 04.30ч.
ВТОРИ ДЕН: 28.03.2020   Доха-Да Нанг
Полет Доха - Да Нанг на Air Qatar,  излита в 07.15, каца в 18.15ч. Трансфер летище - хотел. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН: 29.03.2020
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН 30.03.2020    
Закуска. Екскурзия до Bà Nà Hills  с посещение на Златния мост с екскурзовод на руски език (около 60км). Екскурзията ще Ви отведе в планината Truong Son и местността Bà Nà Hills или Пътят към Рая. След пристигане ще имате възможност да направите снимки при Water Fountain, след което ще може да се повозите на лифта, който държи няколко рекорда на Guinness, сред които най-дълъг лифт (5801м) и най-голяма денивелация - изкачва се до 1368м надморска височина. Оттам ще може да се насладите на спиращи дъха гледки към Да Нанг и околните гори, воподади и Златния мост, поддържан от 2 огромни каменни ръце - най-новата архитектурна забележителност във Виетнам, отворена за посещения през юни 2018. След достигане на Bana Station ще посетите Le Jardin D'Amour - градини във френски стил със старинна винарна, пагодата Linh Ung и статуята на женската Buddha (27 метра висока). Недалеч се намира и френския комплекс Mercure Bana Hills, който се състои от стари френски вили, превърнати в хотел с ресторанти, различни сувенирни магазини, винарни и средновековни пивници.   
Свободно време за кратка почивка или обяд.
Екскурзията ще продължи с посещение на увеселителния парк Fantasy Park, разположен на 21000 кв.м., където ще може да се насладите на разнообразни атракциони – парк на динозаврите и др. Идейният проект е базиран на новелите на Жул Верн - Капитан Немо – „Двадесет хиляди левги под водата“ и „Пътешествие до центъра на Земята”.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
ПЕТИ ДЕН: 31.03.2020  
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.
ШЕСТИ ДЕН: 01.04.2020  
Закуска. Целодневна екскурзия до град Hoi An и хиндуисткия храмов комплекс My Son Sanctuary с включен обяд (около 50 км). Eскурзията ще започне с пристанищния град Hoi An, който е част от световното наследство на Юнеско. Градът очарова със спокойна атмосфера, традиционна архитектура и занаятчийски продукти. Векове наред е бил главен център за японските, португалските, холандските, арабските, китайските и френските търговци и моряци. Вървейки по тесните криволичещи улички (забранени за коли) в старата част, ще видите над 800 запазени исторически сгради, незасегнати от виетнамската война и ще усетите различни елементи от японско и  китайско влияние. Тук ще се насладите на цветни фенери, цветни къщи, килими и керамични изделия, и ще намерите множество магазинчета. Ще посетите една от най-големите забележителности - Японския мост, построен през 1590г. - единственият известен покрит мост в световен мащаб с будистки храм, прикрепен към едната му страна. Също ще видите и Ong Pagoda от 17в., стара къща на 200-годишни Tan Ky house и др.
Обяд в местен ресторант.
Екскурзията ще продължи с посещение на My Son Sanctuary, включен в Списъка за световно културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Това е храмов комплекс, съществувал и строен и дострояван от 4 до 14 век от кралство Champa (индуизирана империя, владяла Централен Виетнам от 2 до 14 век). Въпреки, че не е с мащабите на Ангкор Ват, Ми Сон си заслужава да се види заради красивите сгради и скулптури, посветени на Шива, а и заради мистичната атмосфера, която се подсилва от мъгливите хълмове и гори, които заобикалят руините.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
СЕДМИ ДЕН: 02.04.2020  
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.
ОСМИ ДЕН: 03.04.2020    
Закуска. Целодневна екскурзия до град Hue с включен обяд (около 115 км). Екскурзията ще започне с фото-пауза на красивия Lang Co Beach с бял пясък, където ще може да се насладите на невероятни гледки и да направите красиви снимки и ще продължи с посещение на кралската гробница на император Khải Định Tomb, построена според фън шуи. Екскурзията ще Ви върне в 9-ти век, когато градът е бил столица на Виетнам повече от 140 години по време на династията Nguyen. Ще видите Императорския дворец, Цитаделата на Хюе - Đại Nội Citadel, пагодата Thien Mu, която е построена на хълм с изглед към Perfume River. Накрая ще посетите и известния Dong Ba market, където ще може да купите местни сувенири. Връщане в хотела. Вечеря в хотела. Нощувка.
ДЕВЕТИ - ДЕСЕТИ ДЕН: 04.04. - 05.04.2020    
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.
ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН: 06.04.2020    
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Обяд. Напускане на хотела. Трансфер до Да Нанг - 28км.  Екскурзия в града с разглеждане на най-известните места. Градът е известен с мостовете и музеите си като Нo Chi Minh – реплика на  президентската резиденция в Ханой, военния музей на Пета Дивизия с пленените през войните самолети и танкове, музея на династията Cham, която датира чак от 192 г. от н.е., с неговите почти 300 теракотени и каменни скулптури, изваяни между 7 и 15 век, музея Dong Dinh и др. Също така, впечатляващи са и мостовете: Dragon Bridge на реката Han River, който представлява Дракон, който издишва огън всяка събота и неделя вечер; Thuan Phuoc Bridge, водещ се за най-красивия мост на Виетнам, особено огрян от нощните си светлини; Tran Thi Ly Bridge – един от най-романтичните и поетични мостове. Крайната точка на екскурзията ще бъде в голям търговски център/МОЛ – Vincom, Da Nang Square, Parkson Da Nang, където ще може да се направи последен шопинг и да вечеряте. Трансфер до летище Да Нанг.
ДВАНАДЕСЕТИ ДЕН: 07.04.2020  
Полет Да Нанг - Доха на Air Qatar, излита в 00.50, каца в 05.05ч.  Полет Доха - София на Air Qatar, излита в 06.50, каца в 12.00ч.
ЦЕНИ ДО 10.02 или до изчерпване на местата:
 
ПАКЕТНА ЦЕНА | ПОЧИВКА ВЪВ ВИЕТНАМ – ХОЙ АН 27.03.2020
 
НАСТАНЯВАНЕ
Hoi An Beach Resort 4* - Hoi An
Възрастен
в двойна стая
Трети възрастен
на доп.легло
Единична
стая
В двойна стая Superior 3163 лв. 2975 лв. 3787 лв.
В двойна стая Grand Deluxe Sea View
последна стая
3409 лв. 3064 лв. 4200 лв.
 
ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА OT МИНИМУМ 15 ДУШИ
 
ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
 • Самолетни билети за международни полети София-Доха - Да Нанг - Доха - София на АК Катарски авиолинии с включени летищни такси.
 • 9 нощувки със закуски и вечери
 • Трансфери летище Дананг – хотел – летище с рускоговорящи гидове
 • Писмо-приглашение за издаване на виза от Виетнамска страна
 • Целодневна екскурзия до Bà Nà Hills  с лифт и с посещение на Златния мост с екскурзовод на руски/ангийски език.
 • Целодневна екскурзия до град Hue с включен обяд и вход в 2 обекта с екскурзовод на руски/ангийски език
 • Целодневна екскурзия до град Hoi An и хиндуисткия храмов комплекс My Son Sanctuary с включен обяд с екскурзовод на руски/ангийски език
 • Полудневна екскурзия в деня на заминаване в град Da Nang с включено посещение на Cham Museum с екскурзовод на руски/ангийски език
 • Водач при минимум 15 човека
ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Виза за Виетнам за еднократно влизане – 25 долара
 • Напитки по време на хранения
 • По желание сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ - Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката; Моля консултирайте се с наш представител
 • По желание включване на покритие за „Допълнителни рискове“ към застраховка – Моля консултирайте се с наш представител
 • Разходи от личен характер - напитки, телефони и всичко друго, което не е обозначено в „цената включва”
УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:
 • Аванс в размер на 1200 лева на човек, копия на паспортите на всички пътуващи, сключване на договор
 • Пълно плащане до 27.01.2020г.
УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
 • При анулация до 15.12.2019г. - без неустойка.
 • При анулация от 16.12.2019г. до 27.01.2020г. - неустойка в размер на 30% от общата цена на пътуването
 • При анулация от 28.01.2020г. до 27.02.2020г. - неустойка в размер на 60% от общата цена на пътуването.
 • При анулация след 28.02.2020г. или неявяване за полет-неустойка 100% от общата цена на пътуването.
 • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. В този случай ПОТРЕБИТЕЛЯТ не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените, но неизползвани услуги.
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетен билет и не по-късно от 27.02.2020г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с тази промяна.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум шест месеца след датата на връщане от пътуването /08 ОКТОМВРИ 2020г./
 • За входно-изходна виза за Виетнам – (заедно с червения задграничен паспорт, са необходими по 3 снимки паспортен формат размери 4 х 6 см., попълнен формуляр за издаване на /попълва се в самолета или на летище. Полага се на място при пристигане. 
 • За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
  ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
 • Цената е калкулирана при курс 1 USD = 1.76 лв. При увеличение на този курс с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да преизчисли посочените цени по курс към датата на крайното плащане.
 • Александър Тур си запазва правото на промяна на указаните хотели с други от същата или по-висока категория. Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата и не е предпоставка за отказване на пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ
 • При пътуване на семейства с деца под 12г., децата ползват намаление от цената на хотелското настаняване. Намалението подлежи на доуточнение.
 • Минимален брой записани, необходим за осъществяване на пътуването:  15 души.
 • Краен срок за уведомяване клиентите относно набран минимален брой за група: 14.02.2020
 • Информация относно здравните изисквания:  няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване по програма Почивка във Виетнам – Хой Ан.
 • Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.
 • Език на извършване на туристическите услуги: водач на български език при група от мин. 15 души, допълнителните екскурзии се провеждат на руски език с превод на български език при група от мин. 15 души.
 • Валута: 1 USD =23,167 (Виетнамски донг) към 01.11.2019
 • Часово време: България - 12:00ч., Виетнам - 17:00ч.
Предлагани хотели към програмата
Оферта № П432

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).