Подарък ваучер за Коледа и Нова година

11.12.2012г.

Подарете ваучер за празниците на своите близки. Александър Тур предлага подаръчен ваучер на стойност, избрана от вас. Дизайнерски оформен, ваучърът за нова година 2013 или за Коледа представлява отличен подарък, подходящ и стилен, достоен и за най-трудния за намиране на подаръци ваш познат, както и за за родители, близък, партньор или колега.

Ваучър подарък се издава и за конкретна туристическа услуга. Разгледайте сайта ни и изберете някое от многобройните ни туристически предложения - можете да подарите почивка в Турция, уикенд в хотел, самолетен билет до мечтан град, круиз по света и дори супер круизна промоция за двама; вижте нашите специални екскурзии - гурме приключенията в различни региони на света; нашите предложения за ски в най-добрите курорти на Алпите...

За всяко от тези предложения ние можем да изготвим ваучер и да го оформим като красив коледен подарък.

Ваучер подарък можете да подарите и за конкретна сума, която получателя да осребри по свой избор. Ако подарите ваучер за двама на стойност 120лв. с тях вашите приятели могат да резервират три нощувки в СПА хотел в нисък сезон (тъй като най-често нашите подаръчни ваучъри важат за една календарна година) или пък да резервират романтична нощувка с превъзходна вечеря в някой планински хотел. С подарък на по-висока стойност те могат да почиват в Турция, Гърция, Виена, Лондон или каквато и да е дестинация по техен избор, която влиза като стойност в посочения във ваучера бюджет.

За да зарадвате близките си с този винаги подходящ подарък, обадете ни се на 02/983 33 22 и ние ще ви дадем отлична цена и подходящи за всякакъв повод предложения за ваучър подарък.