Поощрителни пътувания

Поощрителни и наградни пътувания в чужбина | АЛЕКСАНДЪР ТУР

ПООЩРИТЕЛНИ ПЪТУВАНИЯ В ЧУЖБИНА


Поощрителните и наградните пътувания са един от най-ефективните методи за изразяване на благодарност към служители, клиенти, дистрибутори, дилъри и други сътрудници. Наградата поднесена под формата на пътуване е чудесен начин за изграждане и подобряване на авторитета на фирмата пред партньори и контрагенти. Инсентив пътуванията изразяват както високата оценка за добре свършена работа, така са и стимул за бъдещи успехи.

Ние можем да предложим разнообразни идеи както за индивидуални инсентив пътувания, така и за групови пътувания. Индивидуалното пътуване предлагаме във формата на красив пакет с ваучер за желаната дестинация. Груповите пътувания постигат по-високи резултати чрез подобряване комуникацията между страните при финансово по-изгодни параметри. На базата на Вашия предвиден бюджет и нашия опит ние можем да Ви консултираме за:

 • Избор на дестинация за провеждане на пътуването
 • Подбор на хотели
 • Подбор на превозвач
 • Идеи на развлекателната програма
 • Идеи за включване на тиймбилдинг в програмата

Нашият опит при провеждане на инсентив пътувания е в:

Гърция, Турция, Македония, Австрия, Великобритания, Бразилия и Аржентина, Тайланд, Бали, Мексико, Малдиви, Мавриций, Тайланд, ОАЕ, Кения, Египет, Доминиканска Република, Венецуела, остров Маргарита и други.

Нашите предложения за Вас:

 
Екзотична почивка

Почивката на екзотично място е чудесна възможност да наградите някого за добре свършена работа, постигнати резултати и да го мотивирате за бъдещи постижения. Наградата може да се предостави като индивидуален пакет предназначен за конкретен човек или да се организира като групово пътуване. При този вид инсентив пътуване се залага на пълен релакс сред уникална природа, безкрайни плажове и кристално чиста вода. При груповото пътуване неформалната обстановка предполага приятелски взаимоотношения и скъсяване на дистанцията между фирмата организатор и поканените.

 

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА:

ЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА В ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА

10 дни | 9 нощувки

програма със самолет
 

ПЪРВИ ДЕН:

Полет София-Париж на АК Air France. Излита в 06:55ч. Каца в 08:50ч. / продължителност 2:55 часа/. Полет Париж-Пунта Кана на АК Air France. Излита в 13:50ч. Каца в 17:45ч. /продължителност 8:55 часа/. Трансфер до избрания хотел. Настаняване на база All Inclusive. Нощувка.

ВТОРИ-ДЕВЕТИ ДЕН:

Нощувки на база All Inclusive. Свободно време за плаж, разходки, допълнителни екскурзии и забавления.

ДЕСЕТИ ДЕН:

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Пунта Кана. Полет Пунта Кана-Париж на АК Air France. Излита в 21:05ч. Каца в 10:25ч. /продължителност 08:20 часа/. Полет Париж-София на АК Air France. Излита в 18:30ч. Каца в 22:15ч. / продължителност 2:45 часа/.
 

Ориентировъчни цени на ЧОВЕК в ЕВРО при група минимум 10 души:
/Посочените цени са ориентировъчни. Реална оферта и цени се получават при конкретно запитване, съобразно периода на пътуване, броя туристи и др./

ХОТЕЛ 4* в Punta Cana | All Inclusive

ХОТЕЛ 5* в Punta Cana | All Inclusive

Възрастен
в двойна стая

Възрастен
в Единична стая

Възрастен в Junior Suite
с изглед парк

Възрастен в Junior Suite
с изглед океан

2005 евро / 3930 лева

2255 евро / 4420 лева

2461 евро / 4824 лева

2750 евро / 5390 лева

ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА НА ЧОВЕК В ЕВРО И ВКЛЮЧВАТ:

 • Международен полет по маршрут на АК Air France, с включени летищни такси
 • Трансфер летище-хотел-летище
 • 9 нощувки на база All Inclusive в избрана категория хотел в Пунта Кана
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
 • Туроператорска застраховка
 • Представител на Александър Тур по време на пътуването

ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • Входна такса - 10 USD на човек (ок. 18 лв. към 01.01.2017), заплаща се на летище при пристигане
 • Изходна такса - 20 USD на човек (ок. 35 лв. към 01.01.2017), заплаща се на летище при отпътуване
 • Допълнителни екскурзии по желание
 • Разходи от личен характер

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Лична карта или международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на връщане
 • За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

УСЛОВИЯ НА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:

 • Моля консултирайте се с наш представител, тъй като условията за резервация и плащане се определят според конкретното запитване.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:

 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
 • Посочените цени по офертата са примерни. За актуална оферта моля свържете се с наш представител.
 • Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване".
 • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване по програмата.

 

ЗА ПУНТА КАНА


Пунта Кана е курортна зона, по чието крайбрежие са разположени над 25 хотела и няколко голф-игрища. Плажовете по източното крайбрежие около Пунта Кана и Баваро са едни от най-красивите в света. Tе са добре поддържани, широки и бели, а морето е тюркоазено синьо. Високите палми, сякаш са били там винаги, а огромните хотелски комплекси са като малки градове.

Възможностите за развлечения в курорта са изключително разнообразни - водни спортове, различни ресторанти и нощни клубове, включително и казина, голф-игрища, спа-комплекси, тропически градини и дори мини-зоологически градини.

Крайбрежието е идеално за тези, които търсят пълна почивка и перфектни плажове, както и за младоженци. Зоната е подходяща както за семейства с деца, така и за хората, които предпочитат бурния нощен живот, който се предлага в изобилие в големите и модерни хотелски комплекси.

 

ВЪЗМОЖНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО


ОСТРОВ САОНА

Полудневна екскурзията предлага разходка с катамаран и лодка, от която се откриват красиви пейзажи. Атмосферата, заредена с дъх на приключения, се създава от обраслите с палми клисури и заобикалящата девствената природа.

ПАНОРАМНА ЕКСКУРЗИЯ НА САНТО-ДОМИНГО

Модерната част на града предлага своите забележителности. Площадът на Културата с архитектурния си ансамбъл, в който влизат сградите на Националния театър, Галерията за модерно изкуство, Националната библиотека; булевард Малекон - най-оживената градска зона, която се простира покрай брега на Карибско море и е най-предпочитаното място за разходка на местните жители; пещерите "Три очи", разположени на дълбочина от 15 м, в които има езера със сулфидни находища.

КАРИБСКИЯТ ФЕСТИВАЛ

Каним ви да посетите единствения морски парк в източната част на страната. Ще направите малко пътешествие с кораб покрай брега на Баваро - ще имате уникалната възможност да участвате във възпламеняващото Карибско шоу, да разгледате коралите, а също да поплувате редом с акули и скатове. На борда на кораба ще ви предложат разхладителни напитки.

Танцувайте в заразителния ритъм на меренге, наслаждавайте се на красивото представление и вземете за спомен оттам само прекрасни впечатления!

ПЪТЕШЕСТВИЕ С ХЕЛИКОПТЕР

По време на полета покрай бреговата линия от нос Кабеса-де-Торо, който символично разделя водите на Атлантическия океан и Карибско море, и покрай плажа Баваро, ще имате възможност да съзерцавате панорамния изглед на брега от различна височина.

Ще видите хотелските комплекси на прочути световни вериги, удивителните пейзажи на Доминикана, където редовно се снимат холивудските филми, един потънал преди 30 години кораб, който се използва за тренировка на водолази. А ако имате късмет, ще можете да снимате акулите и китовете, които се отбиват в залива Баваро на път за залива Самана. Типовите полети без се извършват с хеликоптери Robinson и bell.

МАНАТИ ПАРК

Разкошните градини с цъфтящи орхидеи и тропически растения, възстановеното екзотично село в парка привличат в Манати Парк голям брой туристи. Това е едно наистина уникално място, където се сбъдват детските мечти!

Оригиналната концепция на парка се състои в директното общуване на човека с дивите животни: игуани, фламинго, птици, змии, морски рози и морски лъвове. Едно от най-впечатляващите и запомнящи се развлечения в парка е къпането с делфините.

ПЕЩЕРАТА ФУН-ФУН

Пещерата Фун-Фун е една от най-големите в света и се намира в Националния резерват Лос Ааитисес (Los Haitises), където лампите ще разпръснат тайнствената тъмнина и пред вас ще се открият вълшебните картини, които природата е сътворила от сталактити и сталагмити. Животинският свят на пещерата напомня за пришълци от далечни планети. Спускането в пещерата става със специална екипировка от височина 18 метра.

Голямото приключение ще бъде съставено от многобройните препятствия, които ви предстои да преодолеете, средствата, които ще използвате за придвижването си, нишите и изкуствените фигури във вътрешността на пещерата, както и мозайките. Живописната природа по тези места съчетани с мащабите на самата пещера оставят незаличими впечатления от тази екскурзия!

ПОЛУОСТРОВ САМАНА

През зимата в залива Самана може да се види едно великолепно представление - гърбатите китове! Невероятно е да се наблюдава как тези грамадни същества, които тежат около шейсет тона, изскачат целите от водата или плуват пред кораба ви. Огромните животни идват тук, за да създадат новото си поколение в топлите води на залива.

Ще посетите Кайо Левантадо - един миниатюрен остров, където ви очаква белия пясък, морската вода, преливаща с хиляди отблясъци под горещото слънце, което облива с чудна светлина тропическите шубраци наоколо. Тук можете да плувате със шнорхел, маска и плавници или да практикувате други водни спортове, а после да разпускате в хамак под приятните звуци на меренге. Ще видите също водопада Лимон, обкръжен от буйна тропическа растителност.

Круизно пътуване

Круизните пътувания предлагат възможност за едно по-различно съчетание на бизнеса и пълноценната почивка, което неусетно заздравява корпоративния дух. Офис в морето с многобройни заседателни и конферентни зали и същевременно луксозен кораб, разкриващ магията на различни дестинации само за няколко дни. Елегантни гала вечери и театрални спектакли и същевременно разнообразни екскурзии, забавления и релаксиращи програми за всеки вкус. Това е една печеливша формула както за стимулираща програма, така и за бизнес мероприятие.

 

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА: 

СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ КРУИЗ
на борда на кораб SPLENDIDA 5*

Италия - Франция - Испания - Тунис - Малта

8 дни | 7 нощувки

отплавания от ГЕНУА

 
ден пристанище пристига отплава
1 Генуа, Италия - 18:00
2 Марсилия, Франция 08:00 18:00
3 Барселона, Испания 07:00 14:00
4 Тунис 14:30 19:30
5 Валета, Малта 09:00 18:00
6 Месина, Италия 07:00 14:00
7 Чивитавекия, Италия 08:00 19:00
8 Генуа, Италия 09:00 -

ЦениМоля свържете се с нас за повече информация и конкретна оферта според периода на пътуване, типа настаняване и броя пътуващи.
 

ПОВЕЧЕ ЗА КРУИЗЕН КОРАБ SPLENDIDA 5*:


MSC Cruises продължават традицията за изграждане на супер-луксозни круизни кораби от клас 'FANTASIA'. На разположение на гостите са Аквапарк, 5 басейна, джакузита, водни барове, водни пързалки, вътрешен басейн, фитнес център, алея за джогинг, спортен център с тенис корт, игрище за баскетбол, мини голф игрище, модерен СПА център MSC AUREA SPA, предлагащ разнообразни процедури за красота и релаксации, сауна, парна баня, салон за красота, театър, казино, зала за игра на карти, фото галерия, магазин за бижута, арт галерия, библиотека, интернет кафе, бизнес център с конферентна зала, клубове за деца от всички възрасти. Концепцията на круизния кораб SPLENDIDA отново включва 6-звездната ексклузивна ВИП част - MSC Yacht Club, състояща се от 99 просторни апартаменти със собствена рецепция, ВИП зона и консиерж.

Обиколна програма

Обиколните програми обикновено имат за цел запознаване с нови култури. Награждавайки с този вид пътуване Вие предоставяте възможност на поканените да посетят забележителни градове и да се насладят на непреходната стойност на културно-исторически паметници и музеи. Обиколните програми биха могли да бъдат автобусни или комбинирани със самолет и автобус. Те са изключително подходящи за групови инсентиви, по време на които емоциите ще бъдат споделени и ще пораждат приятни спомени при съвместни срещи.


ПРИМЕРНА ПРОГРАМА:

ЕКСКУРЗИЯ ИТАЛИЯ - ИЗКУСТВО И КУЛТУРА

Рим - Неапол - Помпей - Флоренция - Сиена - Пиза - Венеция

8 дни | 7 нощувки

програма със самолет
 

ПЪРВИ ДЕН (неделя)

Полет София-Рим. Кацане на летище Рим. Посрещане от рускоговорящ представител. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел в центъра на града. Свободно време. Вечеря. По желание възможност за допълнителна екскурзия "Нощен Рим". Нощувка.

ВТОРИ ДЕН (понеделник)

Закуска в хотела. Целодневна обиколка на Рим и Ватиканските музеи с Базиликата Св. Петър, с рускоговорящ екскурзовод. Екскурзия "Назад във времето" - виртуално пътуване в миналото и докосване до историята и изкуството на Рим на руски език. Вечеря. Възможност за вечеря в типичен ресторант-театър. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН (вторник)

Закуска в хотела. По желание възможност за целодневна екскурзия до Неапол/ Помпей. Вечеря в ресторант. Нощувка. 

ЧЕТВЪРТИ ДЕН (сряда)

Закуска в хотела. Трансфер до Сиена. По пътя - дегустация на вино и ястия в района на Кянти. Обзорна екскурзия на Сиена. Трансфер до Флоренция през Пиза (посещение с водач). Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН (четвъртък)

Закуска в хотела. Полудневна обиколка на Флоренция и "Галерия Уфици " или "Пити" с рускоговорящ екскурзовод. Свободно време. Вечеря в хотела. По желание възможност за вечеря в ресторант Palazzo Borghese със спектакъл от епохата на Възраждането. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН (петък)

Закуска. Трансфер до Венеция. Полудневна обиколка на Венеция с посещение на "Двореца на доджите" с рускоговорящ екскурзовод. Настаняване в хотел в района на Венеция. Вечеря. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН (събота)

Закуска в хотела. Свободно време. По желание възможност за допълнителна екскурзия до островите на Венецианската лагуна - Мурано и Бурано. Нощувка.

ОСМИ ДЕН (неделя)

Закуска в хотела. Трансфер до летището във Венеция. Полет Венеция-София.


Ориентировъчни цени на ЧОВЕК в ЕВРО/ЛЕВА:
/Посочените цени са ориентировъчни. Реална оферта и цени се получават при конкретно запитване, съобразно периода на пътуване, броя туристи и др./

НАСТАНЯВАНЕ

Човек в двойна стая

Човек в единична стая

ХОТЕЛИ 3*

960 евро / 1882 лева

1150 евро / 2254 лева

ХОТЕЛИ 4*

1030 евро / 2019 лева

1285 евро / 2519 лева

 

ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА НА ЧОВЕК, ЗА ИНДИВИДУАЛНИ ПЪТУВАЩИ И ВКЛЮЧВАТ:

 • Самолетни билети София-Рим и Венеция-София с вкл. летищни такси
 • Транспорт с автобус по програма
 • 7 нощувки със закуски и вечери в градовете по програма
 • Професионални екскурзоводи на руски език
 • Полудневен тур на Венеция с Двореца на Доджите / 3ч.
 • Полудневен тур на Флоренция с Галерия Уфици / 3ч.
 • Полудневен тур на Рим / 3ч.
 • Посещение на Ватиканските музеи / 3ч.
 • Полудневен тур на Сиена / 2ч.
 • Посещение на Пиза
 • Дегустация на вино и ястия
 • Слушалки за целия период на екскурзията
 • Медицинска застраховка към ЗАД Армеец с покритие 10 000 евро

ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • Входни билети в Двореца на Доджите, Галерия Уфици, Помпей
 • Входни такси за Ватиканските музеи (с предв.резервация) - 20 евро
 • Лодка във Венеция - 25 евро
 • По желание 2ч. екскурзия до Галерия Боргезе (без входни билети) - 20 евро
 • По желание целодневна екскурзия Неапол/ Помпей (без входни билети) - 60 евро
 • По желание посещение на ресторант-театър в Рим с минерална вода и вино - 45 евро
 • По желание вечеря в ресторант Palazzo Borghese със спектакъл - 55 евро
 • Напитки и бакшиши
 • Разходи от личен характер

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Лична карта или международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
 • За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

УСЛОВИЯ НА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:

 • Моля консултирайте се с наш представител, тъй като условията за резервация и плащане се определят според конкретното запитване.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:

 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
 • Посочените цени по офертата са примерни. За актуална оферта моля свържете се с наш представител.
 • Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване".
 • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване по програмата.