Събития

Посещение на събития - изложения, спортни събития, концерти, | АЛЕКСАНДЪР ТУР

ПОСЕЩЕНИЕ НА СЪБИТИЯ В ЧУЖБИНА
 

ПАНАИРИ И ИЗЛОЖЕНИЯ


С Александър Тур имате възможност да посетите всяко едно международно търговско изложение по цял свят, благодарение на директното взаимодействие с Представителствата на всички изложения и панаири в България. Ние изразяваме готовност за съдействие при избор на подходящо изложение, съответстващо на профила на Вашата организация и изготвяне на програма за пътуването.
 

СПОРТНИ СЪБИТИЯ


С Александър Тур имате възможност да посетите различни спортни събития, като състезанията на Формула 1, футболни мачове, европейски и световни турнири, квалификации, както и други спортни срещи. Ние можем да организираме посещението им като предложим билети за спортното събитие, транспорт (самолет, автобус, влак, трансфери), хотелско настаняване и допълнителни екскурзии на място.
 

КОНЦЕРТИ


С Александър Тур имате възможност да посетите концерти на световно известни групи и изпълнители. Ние можем да организираме посещението им като предложим билети за концерта (билети се предлагат само в комбинация с друга туристическа услуга), транспорт (самолет, автобус, влак, трансфери), хотелско настаняване, допълнителни екскурзии на място.