ТОП оферта: Доминикана още преди празниците

14.04.2021г.
ТОП оферта: Доминикана още преди празниците Ако ви е омръзнало от лоши новини, ограничения и притеснения, време е да се погрижите за себе си. И не е нужно да чакате почивните дни покрай Великден, а можете да се наградите с почивка и преди това. Какво ще кажете за една ваканция сред екзотика, ослепителни плажове и кристално море още от 22 април?!

Къде ли?! В пленителна Доминикана, където преди пандемията туризмът се развиваше с главозамайващи темпове. Сега и там напливът от туристи е понамалял, но това добавя допълнително очарование на мястото. Няма начин да не се "влюбите" в безкрайната крайбрежна ивица, живописните пейзажи и колониалната архитектура.

Какво предлагаме?

10 дни / 7 нощувки
Гарантиран чартърен полет от София до Доминикана и 7 нощувки на база All Inclusive в 4-звездния хотел Viva Wyndham Dominicus Beach. А цената е повече от атрактивна - 1090 евро на човек в двойна стая, като в нея са включени още:
  • самолетен билет София - Доминикана - София;
  • летищни такси;
  • луксозен кетъринг на борда в двете посоки;
  • трансфери летище - хотел - летище;
  • медицинска застраховка;
  • обслужване на български език.

Други възможности:

В случай че искате и вие да помързелувате, заобиколени от палми, море и разкошна природа с екзотичен коктейл в ръка, но датата не ви устройва, имаме и други предложения за вас. Следващите възможности да пътувате до Доминикана са на 06.05; 13.05; 20.05.

Очакваме вашите запитвания на e-mail адрес outgoing@alexandertour.com или на телефоните (+359 2) 983 33 22 / (+359) 878 414 150.